Afscheid Quinn Wolkewietje
Door: DeSchafjes
Blijf op de hoogte en volg Fam
13 Januari 2012 | Nederland, Noordwijk
Onze kleine Quinn neemt afscheid op het kinderdagverblijf Wolkewietje. Bij de Regenbogen had hij het hartstikke leuk met juf Roos, juf Jessica, juf Marianne en alle kindjes.
Quinn gaat trakteren, hij vindt het prachtig! Lekker cakejes met parasolletjes... we gaan tenslotte naar de zon! En voor de juffen Jessica en Roos een kado, een vogeltje met een vogelhuisje want Quinn vliegt eerdaags uit naar Bonaire. Juf Marianne krijgt een kookboekje want zij verhuist eerdaags naar Afrika en moet het kado dus in de koffer passen.
Met lieve woorden van de juffen, knuffels van de kindjes, een lach en een traan zeggen we voor altijd dag. Want als we terug komen uit Bonaire gaat Quinn naar de grote school.
Dag Wolkewietje, bedankt voor de leuke jaren!!
Dag Wolkewietje, bedankt voor de leuke jaren!!