Afscheid Yaniek op school .. - Reisverslag uit Hauwert, Nederland van Fam Schaft - WaarBenJij.nu Afscheid Yaniek op school .. - Reisverslag uit Hauwert, Nederland van Fam Schaft - WaarBenJij.nu

Afscheid Yaniek op school ..

Door: DeSchafjes

Blijf op de hoogte en volg Fam

30 Januari 2012 | Nederland, Hauwert

We zijn in Hauwert. Alle koffers staan klaar. Het huis is aan onze nieuwe bewoners overgedragen en met pijn in ons hart hebben we afscheid genomen van onze auto. Tja, helaas konden we deze lease bak niet aanhouden :>)

Het laatste afscheid bij Mexx is geweest. Thijs heeft vandaag nog de laptop en telefoon ingeleverd. We zijn nu beide officieel "koos werkeloos"!

Afgelopen vrijdag heeft Yaniek op school afscheid genomen. Wat een lieve juffen en kindjes. Op de wereldbol was met een pijl aangegeven waar Yaniek naar toe gaat. Samen met juf Esther heeft hij op de tijdsbalk op 25 juli een pijltje opgehangen. Jeetje, je zag Yaniek denken .... dat is best heel lang tot 25 juli! Yaniek heeft samen met oma Ciel cakejes gebakken en uitgedeeld. Op de cakejes 2 poppetjes en een parasolletje .... "alsof ze lekker op strand liggen te zonnen". De juf had een echt "jongens tekenboek" en een leesboekje voor hem gekocht. Hij voelde zich echt helemaal het mannetje. Met zijn eigen camera heeft hij foto's gemaakt van alle kinderen. En uiteindelijk iedereen de foto gegeven met de gegevens van onze weblog en zijn email adres. Papa heeft in de klas nog skype geïnstalleerd dus we gaan straks 1 keer per 2 weken met de klas en de juffen skypen. Wat een heerlijke school en lieve mensen. Ze gunnen Yaniek en ons gezin dit avontuur zo enorm. Gepakt met een lesprogramma en genoeg boeken en tips ga ik hem zelf lesgeven. Wordt onwijs leuk! en leerzaam, ook voor mama :>)

We gaan nu aan het diner met de Schafjes .... Volgende verslag komt van Bonaire ....als we heerlijk in ons korte broek op de veranda zitten met het laptopje op schoot!!

• 30 Januari 2012 - 16:19

De Grijzenhoutjes:

Lieverds! Ga genieten, van elkaar, de omgeving en de rust!! X van ons 3en

• 31 Januari 2012 - 17:55

MEC:

Lieve Yaniek en alle andere Schafjes,

Dat ziet er heeeeel gezellig uit!

EN NU ZIJN JULLIE OP BONAIRE!!!

Het grote genieten gaat beginnen!

Heel veeel plezier voor jullie allemaal en dikke zoenen uit (gevoelstemperatuur -15) Nederland

Monte Esther en Charlotte

• 31 Januari 2012 - 18:05

Helene :

Hoop dat jullie een goede reis hebben naar Bonaire!!! Wat een leuke foto's van het afscheid van Yannick op school!!!! XXXX

• 31 Januari 2012 - 18:14

Leny Klinkenberg:

Zeker een leuke school, vooral als ik aan mijn eigen schooltijd terug denk met de nonnen. Dat was alleen maar braaf zijn en leren. Maar Yaniek wees maar blij en geniet van je reis. Je foto`s zijn heel leuk, maar ik had eigenlijk ook wel een cakeje gelust. Dat kan nu niet meer, je zit lekker in het vliegtuig. Veel plezier allemaal in de zon op Bonaire.

Doeiiiiiiiiiiiiiii lieverds!!!!

Gr Leny, Stef en Iris