Laatste Nachtje Noordwijk ...... - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Fam Schaft - WaarBenJij.nu Laatste Nachtje Noordwijk ...... - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Fam Schaft - WaarBenJij.nu

Laatste Nachtje Noordwijk ......

Door: DeSchafjes

Blijf op de hoogte en volg Fam

29 Januari 2012 | Nederland, Noordwijk

De kinders zijn gisteren ochtend al naar Opa en Oma in Hauwert gegaan. Wij onze handen vrij om de rest van het huis schoon te maken, nog de laatste kasten leeg te maken en de koffers definitief te sluiten. Pfff, dat viel nog even tegen.

We hadden hier en daar nog wat aanloop, kaartjes en kado's, zo lief allemaal! En gister nog gezellig een pizza bij John en, bijna mama, Sandra. Nu, na 2 dagen poetsen, dweilen, wassen, zemen .... zijn we eindelijk klaar!

Net heerlijk gegeten bij Pa en Ma Woudstra en alvast Jochem en Nicolet gedag gezegd. Raar hoor ... Morgen ochtend vetrekken we uit Noordwijk. Eerst nog een heerlijk ontbijtje in huize Woudstra en dan op naar Hauwert. Daar met de Schafjes nog een gezellig avondje en eindelijk onze schatjes morgen weer zien. En dan dinsdag, 12.45 uur, de lucht in, Bonaire here we come!!

• 29 Januari 2012 - 21:17

Jeroen Schaft:

Na het afgelopen weekend met de mannen en dame hier in Hauwert beseffen we pas goed dat we ze toch wel heel erg gaan missen! Was erg leuk zaterdag, waren we naar een speelparadijs en vandaag waren de mannen op het voetbalveld waar ze Jeroen zowaar een doelpunt zagen scoren!
    Tot morgen Jeroen en Lindy

• 29 Januari 2012 - 22:07

Esther De Juf:

afgelopen vrijdag trakteerde Yaniek heerlijke zelfgebakken ( samen met Oma Ciel) cakejes in de klas.
    Terwijl wij op school deze week aandacht besteden aan vriezen/ dooien vertrekken jullie naar de zon.Wat een goeie timing ,zeg!
    Namens alle kinderen ,team en de twee juffen van de Montessorischool, héél veel plezier en een goede reis. Tot ziens op Skype!
    Liefs, Esther

• 29 Januari 2012 - 22:34

John & Sandra:

Nou... we gaan jullie missen hoor. Maar jullie gaan een super tijd tegemoet! Tijd voor bezinning en inspiratie! Dat kunnen ze jullie straks niet meer afnemen! Tot snel! Groet'n! San & John

• 30 Januari 2012 - 08:13

Astrid Goseling:

Een hele voorspoedige reis gewenst en....daarna gaat het vanzelf hoop ik. We zullen af en toe wat van ons laten horen en dan vooral van de avonturen van LaaLaa en Po natuurlijk.

Liefs van Lauren en Astrid.

• 30 Januari 2012 - 09:59

Maaike:

Nou, op de valreep nog een snel maar as always gezellig afscheidswijntje gedronken. Ik hou het er maar op dat het "maar" een half jaar is maar dat kan ook best lang zijn hoor... Ga jullie missen hoor. Dikke X Vogel

• 30 Januari 2012 - 15:56

Annemarie:

Heerlijk hoor... In Noordwijk sneeuw en jullie bijna in de zon ! Wij wensen jullie heel veel plezier en een goede reis. Het zal vast een vreemd gevoel zijn als je in het vliegtuig zit.
    Maar ach een half jaartje is ook zo weer voorbij !
    Liefs de Wijkies

• 30 Januari 2012 - 16:30

Corien:

Daggggggggg hele goeie reis

Seline besef nu ook dat je er donderdag niet bij bent......liefs Hans Corien Lissey en Stef
    xxxxxxxx

• 30 Januari 2012 - 17:48

Oma Ciel:

nog een nachtje en dan zwaaien wij jullie uit, gelukkig voor een half jaartje, en over een kleine 3 maanden zien wij jullie weer, een hele fijne vlucht, en alle geluk van de wereld daar in bonaire,en,
    let goed op jullie goudstukjes!!!!!!!!!!!!!!!!.
    Veel liefs en knuffels van Oma Ciel en Opa Aad.

• 30 Januari 2012 - 18:13

Marja:

Hele goede reis. Bonaire here the come...............
    En dan genieten maar. Wat een timing met die kou, brrrrrrrrrrr. Nou ja over een weekje zit ik ook in voor 3 weken in de zon (heerlijk)!

Marja x

• 30 Januari 2012 - 19:14

Kim, Kees, Noa, Niki:

Lieve lieve Schafjes, voordat jullie vertrekken nog even een hele goede reis gewenst van ons!!! Doe vooral voorzichtig met jullie kids daar, maar ga er volop van genieten! Inderdaad zoals iedereen al zegt, als 't hier koud begint te worden, gaan jullie heerlijk naar Bonaire. Beetje jaloers hoor..... We zullen jullie missen, maar ook leuk mailen en schrijven. Ik heb ooit een klein jaar in Frankrijk gewoond, dus het is te doen hoor 6 mnd. Nou mensen hopelijk hebben jullie alle drukte v.d. voorbereidingen goed doorstaan, nu nog de reis en dan GENIETEN........................ Heel veel liefs, ook voor Yaniek, Quinn en Filou van Noa en Niki, en tot snel contact X Kim, Kees, Noa en kleine Niki.

• 01 Februari 2012 - 08:21

Oma Mieke Opa Theo.:

H et is wel erg stil in Huize Hauwert Hebben jullie een goede vlucht gehad met de kids?

• 03 Februari 2012 - 15:37

Lia:

Ik wens jullie een hele fijne tijd toe op Bonaire en hou me op de hoogte van het duiken daar!
    Ga er lekker van genieten met elkaar, het ziet er ook allemaal heel goed uit op de foto's.
    Het is nu vrijdagmiddag en het is koud....... zit op werk waar de verwarming het nu niet doet
    en..... ze komen pas maandag, lekker verhaal. Dus geniet er maar lekker van, want hier wordt
    het ijs en ijskoud.....:)

Carpe Diem

Liax