Inpakken! - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Fam Schaft - WaarBenJij.nu Inpakken! - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Fam Schaft - WaarBenJij.nu

Inpakken!

Door: DeSchafjes

Blijf op de hoogte en volg Fam

20 Januari 2012 | Nederland, Noordwijk

We zijn druk met het inpakken en organiseren. Het hele huis ligt al redelijk overhoop! Het is toch wel veel werk om alles passend te krijgen. Max 23 kilo per persoon, tja dat is toch bijna 100 kilo. En dan Filou 10 kilo. Nog een extra tas mee met de duikspullen. Dat mag van de KLM.... mits je weer wat eurootjes betaald uiteraard.

We hebben via Marja een lief stel gevonden die op ons huis gaan passen. Bas en Karolien komen bijna 6 maanden in ons huis. Dus ook nog even wat kasten leeghalen en de boel schoon.

We hebben nog 11 dagen!!

• 20 Januari 2012 - 16:44

Lindy:

Succes met alles! Toch leuk hé, ook deze voorbereidingen!

• 20 Januari 2012 - 21:29

Esther De Juf:

Aha, ik zie daar, in het linkerhoekje, nog een piepklein plekje voor een lenige niet al te brede juf!! 100 kilo is genoeg.
    Om de reis wat aangenamer te doen verlopen kunnen die knuffels er wel uit, ik kan ook goed knuffelen, hoor :-)

• 21 Januari 2012 - 16:20

Rutger:

Onwijs leuke site!
    Veel plezier op Bonaire.
    Zo kan ik nog een beetje op de hoogte blijven.
    Het is namelijk best moeilijk om 2 vrienden
    en 1 vriendin te missen!

• 23 Januari 2012 - 12:53

Leny Klinkenberg:

worden jullie al zenuwachtig??? wel spannend du he.,, laatste dagen. sterkte

• 24 Januari 2012 - 16:02

Oma Ciel:

Wat een leuke foto,s van het huis, van het pakken en de High Tea,
    Oma wil wel graag de foto,s van het pakken en het huis hebben voor het fotoboek.
    Genieten jullie nog maar even hier van het weer, want straks lopen jullie te zweten, ha,ha.
    Liefs Ciel